Colegii lui Pavel Bartos vor sa fie si ei SEXY!




Pavel Bartos a postat ieri o fotografie pe Facebook cu trei dintre colegii lui de la "Romanii au talent" - Smiley, Andi Moisescu si Mihai Petre - care au incercat sa-l imite pe simpaticul prezentator si sa fie si ei "sexy".

Mii de oameni s-au amuzat teribil pe seama pozei de mai jos. "Sexy Pavel Bartos este numai unul", "Degeaba, tu esti cel mai sexy!", "N-au nicio sansa in fata ta!" sau "Nu le iese, talentul asta il ai doar tu" i-au raspuns fanii actorului.

Cei trei jurati si prezentatorii Smiley si Pavel Bartos sunt cu caravana Romanii au talent prin tara, acum in Oradea, unde ieri au fost pentru prima data preselectii, iar in week-end urmeaza show-urile.

Urmatoarele opriri pentru preselectiile Romanii au talent vor fi la Timisoara – 4 septembrie, Hotel Continental, ora 10:00 si la Iasi - 17 septembrie, Hotel Unirea, ora 10:00.

Caravana "Românii au talent" la Oradea - Preselecţiile continuă şi astăzi




Sute de oameni au luat ieri cu asalt parcarea Hotelului Ramada, acolo unde s-au desfăşurat preselecţiile pentru emisiunea "Românii au talent", organizată de televiziunea ProTV. Datorită numărului mare de doritori, preselecţia va continua şi astăzi, 29 august, de la ora 10.00.
După ce a ales cei mai talentaţi olteni şi clujeni, caravana "Românii au talent" a ajuns ieri, pentru prima oară, şi în Oradea. Oameni care au aptitudini deosebite au venit ieri dimineaţă, cu mult înainte de ora 10.00, stabilită pentru începerea preselecţiilor. Cei doi simpatici prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, s-au amestecat, la un moment dat, prin mulţime, iar orădenii au profitat de acest moment pentru a le cere autografe şi a se fotografia cu ei. Preselecţiile s-au desfăşurat pe parcursul întregii zile, însă, având în vedere numărul mare de doritori, organizatorii au anunţat că acestea vor continua şi astăzi, 29 august, de la ora 10.00. Cei selectaţi vor face parte din show-urile "Românii au talent" şi îşi vor prezenta, apoi, aptitudinile, pe 1 şi 2 septembrie, la Teatrul "Regina Maria", în faţa juriului format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre. La ediţia anterioară a emisiunii, cunoscuta naistă Oana Lianu, orădeancă prin adopţie, a reuşit să ajungă până în finală. La acea vreme, Oana mărturisea că motivul principal care a stat la baza participării ei la această competiţie a fost faptul că, din păcate, era mult prea puţin cunoscută în ţară, iar cei care au urmărit-o la televizor au văzut-o cântând doar la nai şi doar folclor, în condiţiile în care paleta ei interpretativă este mult mai vastă.

Pentru EL fanii sunt in stare sa faca orice! Afla unde au dormit niste admiratoare ca sa il vada pe Smiley



Smiley vorbeste despre preselectiile de la Romanii au Talent si despre entuziasmul cu care fanii il astepta in concerte
Cum au decurs preselectiile de la Cluj?
A fost o nebunie totala! Eu si Pavel ne distram foarte tare in culise, iar cand concurentii sunt si ei de partea noastra, iese un show total. Ne-am simtit foarte bine la Cluj si ne-am bucurat sa descoperim niste super talente care cu siguranta va vor impresiona si pe voi.
Am vazut ca ai avut parte si de un cadou de la un fan? Cine ti l-a facut?
Un caricaturist surdo-mut care ne-a impresionat pe scena cu talentul lui si care a tinut neaparat sa-mi ofere cadou aceasta caricatura. E unul dintre cei mai talentati caricaturisti pe care i-am vazut si unul dintre cele mai emotionante momente din show-ul de la Cluj.
Care a fost cea mai nebuna faza pe care ti-a facut-o o admiratoare?
Mi s-a intamplat la Oravita, unde cateva fete au dormit in holul hotelului doar pentru a ma intalni dimineata pentru un autograf.
Care este cea mai frumoasa femeie din Romania, din punctul tau de vedere?
Nu-mi plac clasamentele, clasificarile si cred ca fiecare femeie in parte este cea mai frumoasa pentru barbatul ei.
Daca ai putea sa fii altcineva pt o zi, cine ai vrea sa fii?
Abia am timp sa fiu eu, daramite sa mai fiu si altcineva.
Cum comentezi declaratiile presei care sustin ca te-au vazut plecand in stare de ebrietate cu masina?
Eu am un mare respect pentru publicul meu, nu m-am urcat in viata mea beat pe scena! Toti cei care ma cunosc stiu ca nu sunt vreun bautor! Cat despre  informatiile din presa aparute in aceste zile, contextul in care au fost facute acele fotografii si textul aferent deformeaza ceea ce s-a intamplat in realitate. Daca par extenuat in acele poze, chiar eram! Sunt in timpul preselectiilor de la RGT care sunt un du-te – vino continuu, muncesc zi si noapte in studio,  iar concertele mele sunt extenuante pentru ca ma implic total. Ceea ce s-a scris este foarte grav din punctul meu de vedere, iar fotografiile sunt extrase din context, pentru a sustine aceasta poveste.

Smiley, impresionat la maxim de un fan! Ce CADOU a primit prezentatorul show-ului "Romanii au talent"



Smiley a avut parte de un cadou pe cinste de la unul dintre fanii sai.
Aflat la preselectiile de la Cluj din acest weekend, Smiley a primit de la unul dintre fanii sai o caricatura.

SURPRIZA pentru Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Cluj. Ce a facut publicul cand aceasta a aparut pe scena



Sambata si duminica a fost randul Clujului sa se laude cu talentele locale. Sala Teatrului Maghiar de Stat a devenit neincapatoare pentru sutele de spectatori care au vrut sa ia parte la super show-urile "Romanii au talent".
Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de selectat din aproape 100 de talente care mai de care mai speciale si mai spectaculoase. Ajunsa la Cluj la doar cateva zile dupa ziua ei de nastere, Andra a avut parte de o surpriza din partea publicului care i-a cantat "La multi ani" si a aplaudat-o minute in sir.






De o experienta deosebita a avut parte si Mihai Petre. Dupa ce si-au prezentat numarul, un grup de copii care practica judo l-au invitat pe scena pe Mihai pentru o demonstratie. Smiley si Pavel Bartos nu au putut sta deoparte, asa ca pe scena s-a format o piramida umana atunci cand juratul a fost pus la pamant de cel mai tanar judoka. Surprizele s-au tinut lant la Cluj, unde pe scena au revenit si fosti concurenti, care si-au imbunatatit performantele atat de mult incat au lasat juriul mut de uimire.






















Show-ul s-a mutat de pe scena si in culise, unde “Sefii” au facut propriul lor spectacol: s-au transformat in indieni, au sarit la trambulina, au facut tumbe sau au dansat alaturi de concurenti. Tot la Cluj a venit si Cristian Gog, de aceasta data in calitate de spectator. Aflat in culise alaturi de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit si el o transformare: Smiley l-a transformat in Charlie Chaplin,personajul lui preferat. Fotografia a fost postata de Smiley pe contul lui de Twitter, iar reactiile au fost imediate, asta pentru ca asemanarea era incredibil de mare.
Dupa Cluj, caravana va ajunge pentru prima oara la Oradea. Marti, 29 august, incepand cu ora 10:00, oradenii sunt asteptati la Hotel Ramada pentru preselectiile "Romanii au talent". Preselectiile se vor desfasura pe parcursul intregii zile, iar inscrierea se face pe site-ul romaniiautalent.protv.rosau direct in locatie. Pe toata perioada caravanei, fanii emisiunii sunt asteptati pe pagina de Facebook a show-ului, http://www.facebook.com/romaniiautalent,  unde vor afla pas cu pas ce se intampla si vor fi primii care vor vedea cele mai haioase imagini din timpul show-urilor si al preselectiilor.

Mihai Petre pus la pamant de un grup de judoka



Sambata si duminica a fost randul Clujului sa se laude cu talentele locale . Sala Teatrului Maghiar de Stat a devenit neincapatoare pentru sutele de spectatori care au vrut sa ia parte la super show-urile "Romanii au talent".
Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de selectat din aproape 100 de talente care mai de care mai speciale si mai spectaculoase. Ajunsa la Cluj la doar cateva zile dupa ziua ei de nastere, Andra a avut parte de o surpriza din partea publicului care i-a cantat "La multi ani" si a aplaudat-o minute in sir.
De o experienta deosebita a avut parte si Mihai Petre. Dupa ce si-au prezentat numarul, un grup de copii care practica judo l-au invitat pe scena pe Mihai pentru o demonstratie. Smiley si Pavel Bartos nu au putut sta deoparte, asa ca pe scena s-a format o piramida umana atunci cand juratul a fost pus la pamant de cel mai tanar judoka. Surprizele s-au tinut lant la Cluj, unde pe scena au revenit si fosti concurenti, care si-au imbunatatit performantele atat de mult incat au lasat juriul mut de uimire.



Show-ul s-a mutat de pe scena si in culise, unde “Sefii” au facut propriul lor spectacol: s-au transformat in indieni, au sarit la trambulina, au facut tumbe sau au dansat alaturi de concurenti. Tot la Cluj a venit si Cristian Gog, de aceasta data in calitate de spectator. Aflat in culise alaturi de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit si el o transformare: Smiley l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat. Fotografia a fost postata de Smiley pe contul lui de Twitter, iar reactiile au fost imediate, asta pentru ca asemanarea era incredibil de mare.
Dupa Cluj, caravana va ajunge pentru prima oara la Oradea. Marti, 29 august, incepand cu ora 10:00, oradenii sunt asteptati la Hotel Ramada pentru preselectiile "Romanii au talent". Preselectiile se vor desfasura pe parcursul intregii zile, iar inscrierea se face pe site-ul romaniiautalent.protv.ro sau direct in locatie. Pe toata perioada caravanei, fanii emisiunii sunt asteptati pe pagina de Facebook a show-ului,http://www.facebook.com/romaniiautalent,  unde vor afla pas cu pas ce se intampla si vor fi primii care vor vedea cele mai haioase imagini din timpul show-urilor si al preselectiilor. 

Il recunosti doar dupa zambet? Vezi ce artist de la noi il imita atat de bine pe Charlie Chaplin:



Multi dintre fanii lui au ramas surprinsi de cat de mare e asemanarea dintre el si Charlie Chaplin.
Cristian Gog, mentalistul care a castigat sezonul 2, a fost in week-end spectator la show-urile"Romanii au talent" de la Cluj.

Mult mai relaxat, mentalistul care a castigat sezonul trecut s-a distrat in culise alaturi de prezentatori si a ajuns pe mana lui Smiley, care l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat:







Caravana "Romanii au talent" ajunge pentru prima oara la Oradea, pe 28 august



Dupa ce a ales cei mai talentati olteni si clujeni, caravana “Romanii au talent” ajunge pentru prima oara si la Oradea. Marti, 28 august, oradenii sunt asteptati incepand cu ora 10:00 la Hotel Ramada pentru preselectiile super-show-ului de la ProTV.

Am auzit noi ca prin partea asta a tarii ne  asteapta cateva surprize nemaipomenite, asa ca nu am mai stat pe ganduri si am pornit la drum. Vrem ca Oradea sa ne arate ceva ce nu am mai vazut pana acum!”, au declarat cei doi prezentatori ai emisiunii, Smiley si Pavel Bartos.

Inscrierea pentru preselectii se poate face pe site-ulromaniiautalent.protv.ro dar si direct in locatie. Preselectiile se vor desfasura pe parcursul intregii zile.

Cei selectati vor face parte din show-urile “Romanii au talent” si isi vor prezenta apoi apoi aptitudinile in fata juriului format din Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre. 

"Putem noi, ca oameni, sa convingem acest juriu?" Cristian Gog i-a sustinut pe clujeni la show-urile 'Romanii au talent' din public.




Cristian Gog, castigatorul sezonului 2, a fost in week-end spectator la show-urile"Romanii au talent" de la Cluj.
Ardealul are talent! Si inca din plin. Toti cei care au participat la Cluj la show-urile pentru emisiunea "Romanii au Talent'' au incercat sa iasa in evidenta si sa impresioneze, pentru ca toti viseaza sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Dar ...pana sa ajunga in fata juriului, au fost incurajati ca de obicei de Smiley si Pavel Bartos, ca sa le mai treaca emotiile.

Dupa cum le sta in fire, cei doi prezentatori s-au tinut de sotii si s-au deghizat in indieni la Cluj:



Anul trecut, pe aceeasi scena a Teatrului Maghiar de la Cluj au urcat marele castigator Cristian Gog, dar si alte nume care au ramas in istoria talentulu de la ProTV: ceterasul Vasilica Godja, dansatorul Vlad Jucan sau naista Oana Lianu

In acest week-end, Cristian Gog a venit la show-urileRomanii au talent in calitate de spectator. 

Mult mai relaxat, mentalistul care a castigat sezonul trecut s-a distrat in culise alaturi de prezentatori si a ajuns pe mana lui Smiley, care l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat:






Andra a fost eleganta si superba, ca de obicei, intr-o rochita roz, care i-a pus in valoare decolteul:


Eroi, sa trecem la treaba! Daca sunteti prin Oradea, pe 28 august sunt inscrieri la “Romanii au talent”, hotel Ramada, ora 10:00





















Andra si-a sarbatorit ziua de nastere cu prietenii, in Marbella. Afla unde isi petrece weekend-ul frumoasa de la Romanii au talent



Pe 23 august, Andra a implinit 26 de ani, iar sotul si prietenii au dat mare chef departe de Bucuresti, intr-un loc minunat din Spania - Marbella, acolo unde merg de fiecare data in ultimii trei ani.
Andra si Catalin au ales ca si anul acesta sa faca petrecere departe de Romania. 
Imediat dupa ce s-a intors din mini-vacanta, Andra a tinut sa le raspunda tuturor fanilor care i-au trimis o multime de urari de bine, sanatate si fericire pe pagina ei de Facebook:

"Va multumesc tuturor pentru mesaje! Ca de fiecare data, in ultimii 3 ani, mi-am petrecut ziua de nastere in Marbella, un loc superb unde am sarbatorit cu persoane pe care le iubesc foarte mult. Vacanta se termina insa.

In weekend, impreuna cu colegii de la 'Romanii au talent', voi fi in Cluj! Sa trecem la treaba, nu? Va pup!
", a scris Andra pe reteaua de socializare.


Pe 25 si 26 august, de la orele 12:00 si 19:00, la Teatrul  Maghiar de Stat, Clujul trece din nou la treaba! 

Cei mai talentati ardeleni vor urca pe scena show-ului “Romanii au talent” in incercarea de a-I impresiona pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu si de a intra in cursa pentru premiul de 120.000 de euro.
Asteptarile sunt mari, iar spectacolul se anunta unul nemaipomenit. Anul trecut, pe aceeasi scena au urcat marele castigator Cristian Gog, dar si alte nume care au ramas in istoria talentulu de la ProTV: ceterasul Vasilica Godja, dansatorul Vlad Jucan sau naista Oana Lianu.

Caravana Romanii au talent la Oradea 28 august 2012


Caravana Romanii au talent ajunge in Oradea pe 28 august, la hotel Ramada.

Pentru a va inscrie intrati pe link-ul urmator si completati formularul: Inscriere "Romanii au talent".

N-o sa-ti vina sa crezi ce talent ascuns au Smiley si Pavel Bartos



Inconjurati de atatea talente, Smiley si Pavel Bartos au tinut si ei sa impresioneze si au scos la iveala talentul lor secret: leviteaza!

Cei doi au fost surprinsi de aparatul foto in aceasta ipostaza in timp ce filmau la Cluj pentru emisiunea Romanii au talent.

In acest weekend ei se vor afla la Cluj, unde sambata si duminica de la orele 12:00 si 19:00, la Teatrul Maghiar de Stat, au loc show-urile Romanii au talent.






Mihai Petre: “Daca e fata, va trebui sa-mi cumpar o pusca!”



Mihai Petre se pregateste sa intre in clubul tatilor celebri din Romania. Sotia sa, Elwira, este gravida in cinci luni, iar Mihai se antreneaza deja pentru marele eveniment.

Juratul de la "Romanii au talent" e foarte emotionat, acum ca o sa devina tata pentru prima oara: "E un copil foarte dorit si abia astept sa ne cunoastem. Sunt niste emotii foarte frumoase. Nu conteaza daca va fi fata sau baiat, ne dorim doar sa fie sanatos" spune el.

Sotia lui, Elwira, se simte foarte bine si este o gravida model. Mihai Petre povesteste cum a aflat vestea cea mare: "Elwira mi-a spus, pur si simplu, in bucatarie. Era o zi de luni, deci saptamana a inceput cum nu se putea mai bine. Mai intai, nu mi-a venit sa cred, dupa care am realizat si m-am bucurat enorm".

Mihai Petre nu se imagineaza inca in postura de tata, dar crede ca se va descurca foarte bine, pentru ca iubeste foarte mult copiii. "Am un sentiment bun pentru ca sunt inconjurat de copii si lucrez cu ei de ani buni, in fiecare zi. Iubesc copiii enorm. Si daca va fi fata, va trebui sa imi cumpar o pusca. Glumesc! Dar cred ca voi un tata foarte protector", adauga vedeta, care acum se pregateste pentru un nou sezon de "Romanii au talent".

Nu isi propune sa fie nici mai bland, dar nici mai aspru cu concurentii: "Voi fi eu, ca de fiecare data. Reactia pe care o am fata de un concurent sau altul vine natural din ceea ce se intampla pe scena. Niciodata nu imi propun sa fiu cumva anume. Reactionez la ceea ce mi se da in functie de criteriile mele si de instinct".
Clujenii sa se pregateasca! Pe 21 august caravana “Romanii au talent” da startul preselectiilor de la Cluj.
Pe langa show-ul de la PRO TV, antrenorul si-a deschis  de curand un nou studio de dans: Academia de Dans Mihai Petre: "In octombrie vom organiza o competitie internationala de dans sportiv care face parte din calendarul Federatiei Mondiale si in care vor fi prezenti sportivi de top mondial si arbitri din peste 13 tari.Va asteptam pe 13-14 octombrie la sala Rapid" spune Mihai Petre.

Miresele din Craiova, furate si aduse la show-urile “Romanii au talent”



Talentul a fost cuvantul de ordine weekendul acesta la Craiova. Peste 100 de olteni au urcat pe scena Teatrului Marin Sorescu pentru a convinge juriul si publicul ca merita sa intre in cursa pentru cei 120.000 de euro.


Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de ales intre talente care mai de care mai diverse: instrumentisti, ventriloci, imitatori, dansatori sau baschetbalisti.  Cele 4 show-uri desfasurate in capitala Olteniei nu au fost lipsite de tot felul de evenimente.

Sambata seara pe scena teatrului a aparut o mireasa furata de domnisoarele de onoare si adusa la "Romanii au talent". Acesta a fost motivul perfect pentru ca "Sefii" sa intre in actiune. Piesa "You sexy Pavel Bartos" a rasunat pe scena, iar Pavel a facut deliciul publicului luand domnisoarele la dans. Miresele nu au lipsit nici duminica, in Oltenia fiind deja un obicei ca miresele sa fie furate si aduse la show-urile “Romanii au talent”.

Tot la Craiova, juriul a primit cadou din partea unui concurent cate un portret in creion. Pavel nu s-a putut abtine si a tinut sa-i faca si el un portret Andrei. Rezultatul a starnit desigur hohote de ras.

Una din surprizele serii de duminica a fost prezenta pe scena a lui Cosmin Mihalache, fiul celebrului tambalagiu, Marius Mihalache. Pustiul a impresionat prin talentul si ritmul cu care bate la tobe, reusind sa ridice intreaga sala in picioare. Un alt moment neasteptat a fost cel in care cele cateva sute de spectatori au fost invitati de unul dintre concurenti sa-i cante “La multi ani!” lui Mihai Petre, in semn de felicitare pentru faptul ca va deveni tata.

Aproape 100 de concurenti, mii de spectatori, talente neasteptate din cele mai diverse domenii sunt ingredientele unui weekend extraordinar in care Oltenia a dovedit ca are talent! “Publicul din Craiova a fost intotdeauna extraordinar! Sala arde pur si simplu, iar reactia lor ne ajuta si pe noi in momentul jurizarii. Asadar, oltenii sunt un barometru al entertainmentului”, a declarat Mihai Petre.

Poze de la Preselectiile "Romanii au talent" de la Craiova pe pagina de Facebook "Romanii au talent sezonul 3".

Caravana ajunge marti la Cluj. Ardelenii sunt asteptati la preselectii pe 21 august incepand cu ora 10:00, la Belvedere.

Vino in public la Romanii au talent sezonul 3


Pentru a te inscrie in public la Romanii au talent trebuie sa completezi intai formularul de aici. Confirmarea o vei primii telefonic sau prin e-mail de la organizator. Nu este ceva garantat dar merita incercat. Link inscriere in public Romanii au talent.

Datele preselectiilor pentru Romanii au talent sezonul 3



Datele preselectiilor pentru "Romanii au talent":

Craiova - 13 august - Teatru National Marin Sorescu, ora 10:00
Preselectiile de la Craiova au continuat si marti, 14 august
Cluj – 21 august  Hotel Belvedere, ora 10:00 
Oradea – 28 august, Hotel Ramada, ora 10:00 
Timisoara – 4 septembrie, Hotel Continental, or 10:00
 Iasi - 17 septembrie, Hotel Unirea, ora 10:00  

Andi Moisescu - Romanii au talent sezonul 3



E greu sa nu te prinda un astfel de format. Sunt deja cateva momente care fac istorie pe Internet, asa ca n-am avut cum sa le ratez. Le-am vazut, le-am revazut si singura intrebare pe care mi-am pus-o a fost "de ce nu si la noi?". Iata “Got Talent” in sfarsit si la noi.
Se spune ca suntem mereu surprinzatori. Da, stiu. “Romanii au talent”. Dar am senzatia ca n-am perceput niciodata adevarata dimensiune a acestui talent.

Odata cu primele preselectii de la “Romanii au talent” am descoperit ceva ce mi-am dorit sa fie adevarat. Avem talente nebanuite. O sa ramana lumea cu gura cascata. Eu am vazut multe in viata mea si sunt gata sa-mi imaginez multe. Dar chiar si eu am ramas, nu de putine ori, mut. Vor fi oameni a caror viata se va schimba radical dupa experinta asta.

Eu am avut privilegiul de a-mi alege propriul rol. Le-am propus asta producatorilor in momentul in care m-au invitat in juriu si au fost perfect de acord. E rolul pe care-l joc cel mai bine. Rolul de a fi chiar eu. Sunt un om care incurajeaza orice farama de talent. Imi place infinit mai mult sa incurajez decat sa taxez.

In ce ma priveste, lucrurile sunt foarte simple. Nu tin cont de cate etape mai sunt pana la final, ci doar de un criteriu pur subiectiv. Imi place sau nu-mi place. Sunt precum un telespectator cu o telecomanda in mana. Daca nu-mi place sau ma plictisesc, schimb canalul. Deci, spun NU. Altfel, comentariile sunt cele cu care publicul meu este déjà obisnuit.

O sa vedeti. O sa aveti o mare supriza atunci cand “Romanii au talent” va intra in emisie. O sa fiti uimiti, n-am nici cea mai mica indoiala. La fel am patit si eu!

Mihai Petre - Romanii au talent sezonul 3



Va fi o emisiune a contrastelor. Va fi mereu surprinzatoare. Va bucura suflete si asta e frumos in viata. Pe de alta parte cred ca e timpul ca Romania si romanii sa arate ce au mai bun nu numai ce este rău si sunt convins ca avem mult de aratat.
Publicul ma percepe ca fiind dur pentru ca imi place sa spun oamenilor direct ce gandesc despre ei si despre talentul lor. Voi fi un jurat corect, cat se poate de obiectiv. Nu e vorba de reguli stricte, ci este vorba de o emotie pe care trebuie sa o simti.

Talentul este o calitate dobandita sau dezvoltata care trebuie sa impresioneze. O persoana talentata e o persoana inzestrata cu aptitudini remarcabile, dar nu conteaza in ce. Cred ca cei mai buni vor fi cei care vor atinge sufletul publicului. Nu vrem sa gasim doar oameni care canta sau danseaza bine, ci orice este impresionant si iesit din comun. Este un rol pe care mi-l asum cu mare responsabilitate si abia astept sa vad ce se va intampla. Imi doresc sa fiu surprins si sa ma minunez de ce voi vedea pe scena.

Cand jurizezi trebuie sa ai capacitatea de a observa foarte rapid, de a-ti deschide simturile pentru a primi energia pe care o transmite artistul sau oricine ar fi pe scena, dar cel mai important este sa fii cinstit. Cand iti arati talentul este important sa crezi in ceea ce faci, sa lasi libera pasiunea pentru orice faci, sa nu ai limite.

Daca m-as inscrie la un astfel de show? Da, as face-o, pentru ca este un concurs care iti poate schimba viata. E de la sine inteles ca daca as participa, as alege sa…cant!

Romanii au talent” este o oportunitate extraordinara pentru sutele  sau zecile de mii de romanii talentati  al caror talent nu este cunoscut  decat familia sau prietenii. Mi se pare un show revolutionar in ceea ce priveste egalitatea de sanse pentru ca intr-o tara in care aprope toata lumea crede ca iti trebuie pile ca sa te afirmi, acest show ofera sanse egale tuturor. Asa ca romani, aratati-ne talentul vostru!

Andra - Romanii au talent sezonul 3



Sunt foarte incantata ca mi s-a propus acest rol important, intr-o competitie foarte stransa. Ce astept eu de la acest show? Astept cu emotie sa descoperim talente ascunse, oameni extraordinari care, daca n-ar fi acest concurs, s-ar pierde in tacere, in anonimat, neindraznind sa bata la usi. Ei bine, asteptarile mele au fost rasplatite in timpul preselectiilor din tara.
Se stie deja ca pe tot globul formatul “Got Talent” a descoperit valori exceptionale, carora altfel nimeni nu le-ar fi deschis usa spre celebritate. Sunt convinsa ca la fel se va intampla si la noi!

In calitate de jurat, voi fi alaturi de concurenti, ii voi sustine si ii voi incuraja. Eu sunt o persoana emotiva si ma impresioneaza foarte tare atat pasiunea oamenilor cat si povestile lor de viata. Caut sa-i inteleg pe toti, pentru ca fiecare are dreptul sa incerce. Ma straduiesc sa nu le strivesc visele. Nu sunt cinica, caut  sa-i menajez, chiar si pe cei care n-au nicio urma de talent. Nu e niciodata usor nici sa-ti dovedesti talentul, nici sa-l evaluezi la justa valoare pe al altora.

Romanii au foarte mult talent in diferite domenii, suntem un popor foarte creativ. Suntem un popor artistic, suntem patimasi si tindem sa incercam multe lucruri. “Romanii au talent” este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului fiindca nu au indraznit mai mult, sunt prea modesti. Noi le dam o sansa!

Preselectii Romanii au talent sezonul 3 - Craiova


Au inceput preselectiile pentru sezonul 3 Romanii au Talent. Preselectiile vor incepe cu "capitala olteniei" Craiova. Pe data de 13 August 2012, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre si cei doi prezentatori, Smiley si Bartos vor fi in fata Teatrului Marin Sorescu din Craiova. Inainte de a te inscrie, trebuie completat un formular. Completeaza formular de inscriere Romanii au Talent sezonul 3 AICI.

Pavel Bartos - Romanii au talent sezonul 3


Pavel Bartos a declarat: "M-am uitat foarte mult la formatele din strainatate. Voiam sa ne raportam la ceva real si de calitate. Cand am vazut concurentii de afara, mi-am zis ca nu stiu daca noi avem asa ceva. Nu ca am ramas placut surprins, dar a fost peste asteptari ceea ce s-a intamplat la preselectii. M-au lasat mut. Ei bine, da, romanul are talent. Ma intreb unde au stat unii pana acum. Ma impresioneaza foarte mult cei in varsta, care au asteptat atatia ani ca sa-si demonstreze talentul, tenacitatea si increderea cu care au urcat pe scena de la “Romanii au talent sezonul 3”. Ma inclin in fata lor!"

Smiley - Romanii au talent sezonul 3



Andrei Tiberiu Maria (născut pe 27 iulie 1983), cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator și actor român, membru al trupei Simplu cu care are o activitate de peste 10 ani, având în același timp și o carieră solo. Succesul ca artist pop, i-a deschis drumul spre dezvoltarea talentului de producator. A inceput sa colaboreze cu numerosi artisti romani, iar in 2009 Smiley si-a fondat propria casa de productie, HaHaHa Production.
In prezent, proiectele dezvoltate de Smiley sunt: Radio Killer, Alex Velea, Randi, Mishelle, Mihai Ristea, Shaka Muv, Sore, Boier Bibescu, Don Baxter, Cabron, Dj Cell Block,Simplu.
De asemenea, Smiley a mai produs hituri si pentru urmatorii artisti romani: Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Banica, Mandinga, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel. Colaborarile nationale i-au deschis lui Smiley o noua usa: colaborari internationale. Artistul a produs muzica pentru cantareata de origine italiana In-Grid si pentru rapperul american Sway. Smiley este prezentator la emisiunea "Romanii au Talent" si spune: " La show-ul asta m-a surprins absolut tot si sunt convins ca aceleasi reactii le vor avea si telespectatorii atunci cand vor vedea emisiunea. Sunt foarte multe povesti interesante, multi oameni extraordinari pe care i-am intalnit in toata tara."

Romanii au talent - sezonul 3 inscrieri



Au inceput inscrierile pentru un nou sezon "Romanii au Talent" si anume Romanii au Talent Sezonul 3Inscrierile se pot face de aici. Arata-ti si tu talentul. Fii curajos! Click pe link-ul de mai jos:

Link inscriere